Pánev na restování a pečení TRILAX - velká ( průměr 25 cm )
S pánví na restování a pečení můžete během několika minut připravit širokou škálu smažených a pečených jídel, jako jsou tortilly, paella, švýcarské rösti a palačinky, stejně jako malé pizzy a koláče. Pečicí povrch zajišťuje rovnoměrné zhnědnutí a nepřilnavý povrch TriLax zabraňuje přilepení pokrmů.
Přehled všech výhod: - Vždy správná velikost s průměrem 16 cm nebo 25 cm - Díky vlnitému podkladu jsou pokrmy rovnoměrně opečeny - Snadná manipulace díky bočním úchytům - Speciální uložení pro snadné stohování - Zásobník pro bezpečnou a plynulou manipulaci - Optimální nepřilnavost
Až 96 kuřat připravených během pouhých 40 minut.
Až 560 pečených brambor o 50 % rychleji.
Pečení může být tak jednoduché.
Přes noc jemně předvařte až 70 kg žebírek a dogrilujte je podle potřeby.
Jedna rukojeť, perfektní vzorek mřížky.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
